Невсiвдомик

Ольга Тригирская
                "И в итоге осталось одно единственное слово - 
                дурхатинка..."
                Ицхак Скородинский
               
Ось невсівдомик, який збудував Іцхак.
Ось террановий догоридригом дах
Гостинно єдна звіршанутих усіх країн.
Завітай, годі хнюпитись сам-один.

Ось джерельна кирилиця у криниці
Плеще, хлюпає поза вінця.
Ось всміхається щиро чеширська киця,
Що наліво іде – шовково нявкоче мову,
направо – російське мурчить слово.