Так тра

Ольга Тригирская
Так трапилось. Розпатрало. Роки
Ні краплі мертвої води, ані живої.
Думки з думок навірчують сувої,
Верзуться невторопані рядки.

Цяцянка-обіцянка. Кам’яна.
Одна. Та, й та, брехнябрехнябрехня.

Так тра...