Крешана

Ольга Тригирская
У скнари Хорса
Жарини вдосталь.
Вхоплю вогню.

Весь блискіт з неба,
Весь жар - на тебе
Щедротно ллю.

Коралі співів,
Чарівне пір’я -
Пусте. Дарма...

Зневіри брила
Притисла крила.
Крижить імла.


Та лікар знаний
Зкресить Крешану...