Складно i весело

Ольга Тригирская
                Валео Лученко Магiя -Evangelista- Стихи.ру
                http://www.stihi.ru/2017/10/03/9671


Нічого не бува зарано. Нічого не бува запізно. Усе вчасно.

Осніжена вишня і лоскотне павутиння завше пунктуальні.

То ми невчасно, без чуття серця стопи, стаємо на пуанти натхнення,
тиснемо на уяву нехай і власними, але ж правилами - пунктуації, etc.

Життя вічне – то просто і обтяжливо.

Життя уривчасте – то складно і весело.

З уривку виплекана вічність?

Найдобріша звістка.