When pigs fly

Калининская Ольга
When pigs fly,
I don't cry.
When pigs fly,
I don't lie.
When pigs fly,
I take the cake.
When pigs fly,
I take a break.
When pigs fly,
I'll love you.
When pigs fly,
I'll miss you.