Цидулочка

Ольга Тригирская
Пальцi тремтливо намацують у netритовiй шухлядцi перехоплену атласною стрічкою цидулочку.

Зiницi встромляються у декiлька слiв нiфiлiмською мовою, мов зуби у смаколик.

Лаймова кислинка в облатцi з чорного шоколаду.

Choco Crazy.