кол р абсенту ЯС

Варяг Киев
Місто в тумані,
жовтого листя, покрив
думи про літо.

чашка порожня,
трави спекотні, на смак
колір абсенту.

відповідь ти не шукай,
сенсу немає.
горе своє відпускай,
щастя чекає.