Курзю-верзю

Ольга Тригирская
Вона, курзю-верзю, кохала Його.

Вiн, жаба цицькi дасть, не був Тим, кого Їй кортiло кохати.

А життя кивало п'ятами, як сполохана курка у свiтлотіні штахетнику, i зосліпу скидалося на химерну птицю Юстрицю.