Недолiрично

Ольга Тригирская
Зіркована ковдра ночі.
Пір'їнки цілунків...Ну-бо!
Мов кіт на вершки муркочеш -
У тебе солодкі губи.

У мене солодкі губи,
У мене гіркі парфуми,
У мене долоні грубі,
У мене недобрий гумор.

У мене крешанні крила,
В очах самота сповита.
У мене дівоче тіло,
А серце – з палеоліту.

Розчулена? Ні, мій любий.
Даруй, за складне минуле.
Про згубні солодкі губи
Нелічено-сумно чула...