Ромни мiй мiсто

Ханон Стучевский
В Ромнах дитинство пролетіло
ДнI молодI там теж
пройшли
НепомIтно пIдросли ми
Та друзI з нами теж росли

Настав той час нам вийти в люди
Життеву мудрIсть досягать
Страждання, радість та недуги
Граніт науки той вIвчать

Про що я мріяв у дитинстві
ЗахотIлося почать
Морем разом захопився
Морськy справу став вIвчать
 
Потім прийшла до мене думка
ПIйти вивчатись в iнститут
Не шкодуючи розумно
Став студентом в ньому тут

Мої Ромни, - ти мій початок
Тобі я дякую за все
Що дав менI життя задаток
Напрямок вказував ти ще