болiсне

Ольга Тригирская
Голова боліла,
Вітер дерся всюди.
Хмара чорні груди
До дахів тулила.
В цей із того світу хвиля накотила
Голова нестерпно, горенько, боліла.
За які провини правив біль ціну?
Не на дощ боліла -
                на війну.

23-24.02.2022