Чебрецове скерцо

Ольга Тригирская
                /Спогад про майбутнє/

Пам‘ятаєш, ряднину берега, шовк води,
Квіти летючі, сонця танок не по колу,
А слід за нами... Стверджувальне «не йди»,
Доторки крил, штурханину слова
Під простоземним серцем,
Зоряних рун ланцюг,
З нотками рути та чебрецю
Кохання скерцо...