Страшенна красуня

Ольга Тригирская
Попелиця міцно стискала тоненькі шийки трояндових буциків.
Слимаки пристрастно лигали тигрові лілії.

Хіть до краси пружньо драконилася у різнотравному повітрі.

Комари, завбільшки кошлатих півоній, довбодзьобі як дятли,
заїдали Музю Пегасько. Смикаючись від сверботи, Музя яро
нищила попелицю і слимаків, але ядучих кровожерів не чіпала.

Бо почувалася страшенною крАААААсУУУУУнею!!!