715. Пiшли купатись разом пiд дощем

Игорь Ярин
Пішли купатись разом під дощем,
там будем ми і зовсім більш нікого,
лиш я і ти та ще отой у душах щем
за нашу, нами втрачену, дорогу.

Нам небо блискавкою щиро підморгне
і грім ще наші душі полоскоче,
та прогримить про віщось особливе,
в долоні теплі прийме дощ тебе й мене.
ходім купатись разом в теплу зливу.
Я б залюбки, та ти іти не хочеш.