Не видно кiнця

Галина Чехута
Душа завмирає, так важко чекати
Кінця затяжної страшної війни,
Щодня десь голосить, вбивається мати,
Та ворог не має емоцій вини.

Як важко читати ранкові новини,
Дивитись на мапу раптових тривог!
І знову приймає земля домовини,
Не віриться вже, що у світі є Бог!

Уся Україна - у шрамах і ранах,
Від вибухів в небо здіймається дим…
Живуть її діти, немов у туманах,
І шепчуть молитви під небом чужим.

За вікнами - осінь, а в серці - неспокій…
Краплини, як сльози, тремтять на вікні…
Коли вже вгамується нелюд жорстокий?
Не видно кінця цій кривавій війні…