Я - не Янгол

Галина Чехута
Ні, зізнаюсь, я - не Янгол,
Є і в мене вади
І чомусь у ритмах танго
Чую ноти зради.

Та насправді маю крила
І безмежну силу,
Коли серцем, наче скрипку,
Чую ніжність милу.

Не боюся я ні згуби,
Ні на скронях срібла,
Коли поруч ті, хто любить,
Кому я потрібна.

Хоч не Янгол, маю крила,
Бо жила в любові.
Я на крилах облетіла
Всі шляхи тернові…