Нехай

Еременко Губарева Ирина
Нехай всі ранки, дні і ночі
Минають в спокої й Любові!
Нехай чиїсь слова пророчі
Нам нагадають дні казкові...

Ті дні, що рухались буденно.
Та зараз знаємо то - Свято!
У Мирі жити нам щоденно -
Замало це, чи забагато?!