Закохайтесь в ранок

Галина Чехута
Хто раненько встане,
Той зустріне щастя.
А воно погляне
Й подарує ласку.

Променистий ранок
Свіжістю торкнеться,
Зазвучить органно -
І журба минеться.

Час летить мустангом,
Жити устигайте.
Надихайтесь ранком,
Доброту вдихайте.

Закохайтесь в ранок,
У яскраве сонце,
А росу з туманом
Вигрійте в долоньці.

Ніжністю повіє
Вранішнє повітря,
Всі печалі змиє
Лагідна палітра.