az-rbaycanca

Айхан Ибрагимов
M;n ayd;n
Минарет
V; s;z;m
V; s;z;m
B;s s;z;m?
Evimin i;ind; araqdan ba;qa he;n; qalmay;b,
Varl;lar kokteyl ;;;n an
M;n varl;qdan imtina etdim.
Araq safd;
Vicdan;m safd;
K;r v; Araza ox;am;r
G;lm;li g;ldis;
A;lamaq vaht;d;,
M;h;bb;t.

V;t;nd;n uzaq, ;adl;q m;nim ikinci ad;m,
H;r add;m V;t;nd;n uzaqad;
Sevgilil;rimi
Bu V;t;nd; atd;m,
G;r;k ;z;m; V;t;nd;n atard;m.