Любовъю змiнюй свiт

Галина Чехута
Любов'ю змінюй світ

Коли на зміну сонцю й літу
Приходить осінь золота,
Душа радіє пізньоцвіту,
Красі рясного полотна.

Душа запитує: "Що краще:
Зима, чи осінь, чи весна?
Чи літня прохолода в хащі?"
Та відповідь одна: "Життя!"

Життя у будь-яку погоду -
Найкращий, найцінніший дар!
Найкращий день - той, що сьогодні!
Відчуй його п'янкий нектар!

Любов'ю, творчістю, думками,
Словами змінюй світ навкруг!
Хай світло б'є в душі струмками,
Світлішим стане виднокруг!

Радій життю у дні імлисті,
У дні, коли квітує сад!
У душу, що від вчинків чиста,
І світло ллється без завад!