Д1вчина з просв1ти Дивосв1т

Анатолий Ляпатинский
Замела дороги хуртовине
білий сніг на вулиці лежить,
із села Веселого дівчина
не давала всім спокійно жить..

Скільки раз ходив повз її хату
скільки раз дивився в її бік,
так і не зумів зачаруватіій   
дівчину з просвіти Дивосвіт.

А сьогодні я ввісні побачив
дівчину з Веселого села,
мабуть мені Бог за все віддячив,
що до мене увісні прийшла.

Ось вона стоїть переді мною
молода, вродлива та струнка,
шкода, що вона стала чужою
та , яка в минуле відійшла.