178. Прийде Господь на землю знову. П сня

Ганна Горбатюк
Прийде Господь на землю знову,
Тоді буде усе вже нове,
І небеса й нова земля,
Чи будеш ти там ? Чи буду я ?

   Приспів 1:
Нехай твоя земна дорога,
Тебе завжди веде до Бога,
Веде до світлої мети,
У Царство Слави й доброти !

    2
Ніколи ночі там немає,
А від Христа там світло сяє !
Народи в мирі там живуть,
Подяку Богу вони несуть !

   Приспів 2:
Тече в краю ріка любові
І квіти там ростуть чудові !
Всім серцем прагну я туди,
У Царство Слави й Доброти !

     3
Душа моя туди бажіє,
Де зла і горя не буває,
Нема війни, нема біди,
О мій Спаситель, скоріш прийди !

   Приспів 3:
Я чую ніжний голос з неба,
Спішу,  моє дитя, до тебе,
Ти тільки віруй і молись,
Моєї істини держись !

  Приспів 3
Тече в краю ріка любові
І квіти там ростуть чудові !
Всім серцем прагну я туди,
У Царство Слави й доброти !

 Ганна Горбатюк