Мамин сундучок. Софья Измайлова

Веселинка Стойкович
Мамин сундучок
Софья Измайлова
http://stihi.ru/2022/07/15/7180

Как знаки судьбы
На старом полотенце
Вышиты цветы.
---
Мамины вещи.
На старом полотенце
Яркие цветы.
----
Птицы и цветы
Застыли здесь навеки.
Мамин сундучок.


Превод на србски језик: Веселинка Стојковић

Софија Измајлова
Мамино сандуче

Као знак судбе
На старом пешкиру
Везено цвеће.
---
Мамине ствари.
На старом пешкиру
Јарки цветови.
---
Птице и цвеће
Застали овде завек.
Мамино сандуче.