Урок пения на черкесском языке

Куприянов Вячеслав
Уэрэд жыIэ дерс

ЦIыхум
бзыулъэр къигупщысащ
дамэм ипэкIэ.
Бзуулъэхэм

дамэ зиIэхэм
уэрэд щыжаIэ
лъэтэн ***тыныгъэм
щIэхъуэпсу.

Бзуулъэхэм
я пащхьэм
дамэншэхэм уэрэд щыжаIэ
я захуэныгъэр ягъэпэжыжу.

Перевела на черкесский язык Людмила Хужева