Мелодiя тишi

Галина Чехута
Чую вночі,  як мелодія тиші звучить,
Ноти чуттєві торкаються серця.
Світ від утоми навкруг зачаровано спить,
Аура ніжності лагідно ллється.

Я відчуваю акорди на томних вустах,
Дотики трепітні чую волоссям.
Не затихає звучання у темних кутках,
Рветься у душу п'янким стоголоссям.

Музика тиші наповнює ритмами дім,
Хочеться довго кружляти у вальсі…
Раптом здається мені, що дивлюсь пантомім
І помічаю хвилюючі пальці.

Дійство чарує, теплом огортає мене…
Сон непомітно лягає на вії…
Я засинаю, а все неспокійне земне
Тиша ховає в безмовній стихії…