Сон

Екатерина Твердохлиб
На чужині так мало світла
В будинку напроти миють вікна.
Кругом все снігом замело
Мені наснилось мое село.
Там пахнуть квіти,там тепло
Хоча тепер війни тавро
Носить мое зруйноване село...

02.04.2022.   
Прушков Польша.