Осiннiй свiтанок

Галина Чехута
Як я люблю, коли світанок
Ласкавим будить промінцем,
Коли думки пливуть туманом,
А осінь вабить багрецем.

Люблю дивитися на небо,
На роси в дивних пелюстках,
Вслухатись у пташиний щебет,
Що у пісні перероста…

Люблю без слів вести розмову
З хмарками в синій далині,
Вдихати ауру соснову
В благоговійній тишині.

Дивлюсь, як листя опадає,
Як в'ється стрічка голуба,
І відчуваю, як спадає
В душі непрохана журба…