Жовтнева краса

Галина Чехута
Минає вже яскравий жовтень,
Летить листва, ідуть дощі,
Та від краси звучить кайфово
Лірична музика в душі.

П'янке передчуття бентежить,
Чарує неба височінь,
Де хмарка синяву мережить
Перлинним сяйвом мерехтінь.

Куди не глянеш - позолота
Вражає стилем рококо,
І вітер нотами фагота
Доносить трепетний акорд.

Янтарний килим вабить очі,
Про щось таємне шелестить,
Джерельце радісно дзюркоче…
О, як спинити щастя мить?!