Ми повернемось переможцями, Исус

Валентина Коц
...а я покладаю надію на Тебе, о Господи, і кажу:
"Ти мій Бог!" У Твою руку кладу свою долю,
-- Ти ж визволь мене від руки ворогів моїх,
і моїх переслідників!"
  Псалом 30:15-16.

Ми повернемось переможцями, Ісус,
Я вірю, хоч душа болить і плаче.
Але все рівно, Боже, не здаюсь,
Й несу до Тебе молитви гарячі.

До кого бігти ще? Один лиш Ти
Перев'язати зможеш наші рани.
Та від орди пітьми усіх спасти --
Руйнуючи всі божевільні плани.

Чи може матір немовля забути,
Й не пожаліти сина свого лона?..
Чи може Бог молитву не почути
Своїх дітей, що у скорботі тонуть?..

Звичайно ні... Його могутня сила
Стоїть найвище посягань ворожих.
Бог ще підніме наші віри крила,
Здолати біль та смуток допоможе.

Лише Його всі наміри здійсняться,
Побачить світ велику славу Божу.
Ми будемо ще з вами дивуваться,
Тим справам надзичайним і хорошим.

27 вересня 2022 р.