Урок пения на даргинском языке

Куприянов Вячеслав
Далуйтала дарс

Дуклуми дарес гьалаб
Адамли т1акьа бариб.

Такьализир арцантас
Даршудешра гьанбикиб.

Дуклуми дагагарти
Т1акьначила гапдик1ар.
Сариван царх1илтира
Х1ерцниличи шаддирар.


Перевела на даргинский
Айша Курбанова


УРОК ПЕНИЯ

Человек
изобрел клетку
прежде
чем крылья

В клетках
поют крылатые
о свободе
полета

Перед клетками
поют бескрылые
о справедливости
клеток