Тен буе янгыр ява

Абульханов Фархад
Тен буе янгыр ява
Тен буе елап тора
Шатлыгымы укенечмы
Узенен гене сора

Шатлыгынын тамчылары
Анардан темнерек юк
Эле купме булмасада
Анардан туйганым юк

Тен буе янгыр ява
Тен буе елап тора
Шатлыгымы укенечмы
Узенен гене сора

Укенечнен тамчысы
Анардан ачырак юк
Бер гене егер етсамда
Гомерге тынычым юк