Горе сестро, горе

Николай Андриец
 * * *
Горе сестро, горе,
Скрізь воно- навколо,
Не цурайся долі,
Живи в божій волі.

Будем горювати,
А пісень співати,
Пісня кращий лікарь,
Як казала мати.

І тоді, можливо,
Заживем щасливо,
Будуть білі хати,
І ума палати...
13.10.2022г.
Докотилась України до самого краю
Іі діти гірше ляхів тепер розпинають.
( Т. Г. Ш.)