У свiтi iлюзiй

Галина Чехута
Міраж ілюзій вабить так нестримно,
Бо в ньому світ здається чарівним.
Там всі думки струмують тихоплинно,
Здається кожне слово рятівним.

У вигадках ми маримо натхненням,
Чекаємо наснаги від видінь…
Реальність не лякає повсякденням,
Тривоги відступають в далечінь…

Ілюзії не знають втрат і страху,
Там затишно, нема розчарувань,
У світ добра йдемо, немов по трапу,
Без хвилювання, болю і зітхань.

Сприймаємо спокійно неминучість,
Не бачимо у ній наслання зла.
В ілюзіях ми мудрі і рішучі,
Там від нещасть рятує навіть мла.