Дивослово

Галина Чехута
Буває так, що ти раптово
Відчуєш: душу біль шкребе!
Та лиш одне ласкаве слово
Врятує від журби тебе.

Одне єдине в світі слово
Відновить віру в кращий день,
Коли засяє лазурово
Прозрінням істинних натхнень.

Одне привітне, добре слово,
Немов веселка в небесах,
Замінить пісню колискову
І подолає в серці страх.

Одне єдине дивослово
Дасть сили пережити біль,
В душі заграє кольорово,
Розтопить горя заметіль…