Э. Дикинсон. 1415. A wild Blue sky abreast of Wind

Ольга Денисова 2
1415 (1877)
В испуге небо диком
От ветров своры злой –
Задира-солнце скрылось
За дверью золотой –
Когда вступают в споры
Друзья из высших сфер,
Нам гордые их войны
Вдвойне дурной пример –
3-8.10.2022

1415
A wild Blue sky abreast of Winds
That threatened it - did run
And crouched behind his Yellow Door
Was the defiant sun -
Some conflict with those upper friends
So genial in the main
That we deplore peculiarly
Their arrogant Campaign –