Хрест

Анна Владиславовна Смолякова-3
-чому не казала?

бо це все тобі не потрібно.
ти маєш там бути спокійний.
ми бідні та злі.

хтось п'є десь солодощів щедрих примарну уріну
комусь вже немає де дітись. долоні в золі

ні даху немає ні стін ні терпіння ні сили
немає нічого, та хрест є і мусим нести...

Ти мене не кинув, хоч я про те все не просила


за все, що бувало чи буде пробач і прости.

мій хрест - він такий. я зганьбила його. та тримаю
єдину надію на віру (любові сестру)

Ти б'єшся за мир та свободу у рідному краю
а я своїх слів в світ проводжу підсилений струм

а я лікарям мушу бути покірна і вдячна
вони сильні люди.
(цей час для всіх - той іще "квест"...)

чому не казала?

все це мені сумно і лячно.

та я усміхнусь.

Слава Богу за все. До Небес.


https://youtu.be/MJ7uWi5DPUA