***

Basic
Прекрасен Крым
В осенний теплый день!
На набережной тихо и безлюдно
От гор уныло отлетает лень
Скрываясь в облаках под утро.


Палает Крымский мост огнем.
Нет , пламенем российского ничтожества!
И отрицательный настрой при нем!
И Гойда!
........Гойда!
.............Гойда и Убожество!


З Ай-Петрі хтось приглядується вдаль
Шепоче «Слава рідній Україні»
Гори бавовна!
З Криму -Геть москаль!
Земля це наша, ми у неї ~єдині!

Чарівний Крим з палаючим мостом
Найкращий подарунок в день народження!
От так і розмовлятиме з Х@йлом!
От так тепер і будемо ворожити!
8.10.2022
СБ