Легион

Князев Дмитрий
Сонце зійшло,прокидатись пора
Мужніх героїв вітає бог Ра
Орки не сплять,бо уражена зона
Повнішає зал на концертах Кобзона

Сили ворожі зійшли нанівець
Кацапи тікають,їм повний п***ець
Щоденно їбашать їх без перестану
Мандрують злі чмоні до свого оркостану

Бавовна росте!Часто бачу я сон
Де ЗСУ визволяють Херсон
На місці Кремля скоро будуть руїни
Доброго вечора!Ми з України!

Я не один,нас мільйон,ціле військо
Легіон...

             07.10.22