Три Танкиста

Мармеладов
Записались троє орків хворих
Українське грабувать майно
Кожний уявляв що він Суворов
Але не читав "Бородіно".

Троє орків, з ними пес Кадиров
Найвірнішій путінський мухтар
Огребли ****и від Джавеліна,
Потім ще добавив Байрактар.

Огребали орки в Україні,
ЗСУ їбали орків в рот,
Мали орків голуби та свині -
В Україні - кожний патріот!

Не тікають орки з України,
А гниють у полі середь хмар
Досить було просто Джавеліна
Але підключився Байрактар.