720. Душа людська...

Игорь Ярин
Душа людська - доволі дивна річ.
Усе життя крізь сутність ту пливе.
Не знаємо, на що вона відізветься й коли.
Душа втамовує багато протиріч.
Ніхто не знає, де вона живе,
але всі знають, як вона болить.