Найкращий подрузи Наташи Шевчук, з любовью

Валентина Коц
Вже багато літ сплило та часу -
Наша дружба Богом розпочата.
Дякую за тебе щиро Спасу,
Що сестру таку дозволив мати!

Ти як зірка в темряві небесній
Сяєш добротою повсякчасно.
Ти несеш тепло душі та весну,
Коли оживає все прекрасне.

Тебе любить Бог - ти Його доня,
Що вінцем увінчана багатим.
Він тебе несе в Своїх долонях
Й благословля як рідний Тато!

Я тебе також благословляю
На щасливі дні, щасливі дати!
З Днем народження твоїм вітаю,
Хай сьогодні буде гарне свято!

27 серпня 2022 р.