Хто ти

Галина Чехута
А знаєш, хто ти є у цьому світі?
Ти - те, що відчуваєш, чим живеш,
Що бачиш на землі і у блакиті,
Про що мовчиш і в серці бережеш.

Ти - те, що є у задумах і справах,
Твої мандрівки, мрії і думки.
Ти - біль і спокій в зливах і загравах,
Бентежні неба синього хмарки.

Ти - мова рідна, пісня, щира віра
У те, до чого прагнеш у житті.
Ти - це душа і життєдайна мирра,
Це істина в бездушній пустоті!

Ти - це твій дім, твій успіх і родина,
Загадка Всесвіту, ясних світил,
Ти - усмішка, натхнення, ти - людина,
Ти - Світло, пам'ятай це і світи!