Ogden Nash пер. с англ

Люфед
               
                Ogden Nash
                The Kitten
                The trouble with a kitten is
                THAT
                Eventually it becomes a
                CAT.
                ******
               

                Огден Нэш
                Котенок
                Беда с любым котенком               
                в ТОМ,
                Что он в конце концов становится
                КОТОМ. 
                ******            
                Ogden Nash
                A Word to Husbands
                To keep your marriage brimming,
                With love in the loving cup,
                Whenever you are wrong, admit it;
                Whenever you are right, shut up.
                ******
                Огден Нэш
                Слово мужьям
                Чтоб сохранить семейный рай,
                Чтобы любовь стремилась ввысь,
                Когда неправ, всегда признай;
                Когда же прав, заткнись.
                ******