***

Лидия Ковтун
Я - УКРАЇНКА!!! - крикну на весь голос,
І прапор мій - небес блакить, пшениці колос...
Цей бій - не просто бій чи поділ території,
Бо ця війна за правду, право та ІСТОРІЮ.
радянщина вбивала все, що особливе, і намагалась стерти нас, як націю, НАРОД,
Але ми вистояли, й є в нас сили, щоб  дати відсіч, а не йти на ешафот.

За ПРАВДУ,  за НАРОД, за УКРАЇНУ,  - я вистою, в цих нелегких боях. І точно знаю, якщо і тіло згине, - душа ще житиме у цих рядках.
рашистам бій, і жодної поваги, ні до одного чи одної, хто лишився там.
Моя країна - це добро, це світло,
І не згасити її цвіт триклятим ворогам.