Десь за обрием, за гаем, за долинами

Валентина Коц
Десь за обрієм, за гаєм, за долинами,
Там де Сонце сходить знов до праці,
Та мандрує світом переливами
Серед всіх народностей та націй.

Є куточок від очей захований,
Тільки Богу та мені відомий.
Але в нього дуже я закохана
Все тому, що цей куточок ВДОМА!..

За дверима чи під кроной пишною
Абрикоси, яблуньки чи груші
Я зустрінусь із небесной тишою,
Та схилю коліна там і душу.

Легше там радіється та плачеться,
Лиш ввійти в присутність Божу треба.
Вмиюся сльозами там гарячими
Дотягнуся серцем аж до неба.

Все мине, земля не має вічного,
Та ось ці години спілкування
Будуть всі на згадці й перелічені,
Бо давали з Господом єднання.

Тож цінуймо час із Ним проведений
У своїх "таємних комірчинах".
Та цінуймо час ще нам відведений
У своїх церквах, своїх родинах.