Баштайгы хар

Рада Куулар
Холугур куу булуттарны суурже суруп
Хат, салгын куюмналып келген соонда
Теректерде соолгу арткан бурулерни
Тевиденчии аттыг кылдыр силгивишаан
Девискээрже ак харын чажа берди.