Холодно

Варяг Киев
Холодно - дивишся ти в мої очі,
Холодно - стало мені в моїй ночі,
Холодно - і сніжинки тут не тануть,
Холодно - і водою вони не стануть,
-Так навіщо було звати,
а потім ігнорувати?
Холодно - місяць у небі сяйвом грає,
Холодно - тільки кров не замерзає ,
Холодно - сонце тут не бачать очі ,
Холодно - лише вогонь у пітьмі клекоче,
- Так навіщо зі мною грати,
так звичайно відпускати.
Холодно - вітер пісню заспиває,
Холодно - дику зграю викликає,
Холодом - до душі вони пройдуться,
Холодом - почуття знову обернуться,
 - То навіщо це було?
так навіщо це пішло?