Кая бара донья???

Ирида Акалы
Тагын мэктэп ут астында калган
Куркып калган купме балалар!
Илне куркытыр очен психопатлар
Укучыларнын гомерлэрен кыялар.

Бары ел ярым утте Казанга
Хаман сыкрый эле  тирэн яра.
Буген килеп  курше Ижауда
Кабатланды шундый канлы чара.

Кая бара буген бу донья???
Мэктэпкэ дэ куркыныч барырга?
Балаларны-безнен килэчэгебезне,
Куп сорамыйлар утка алырга!!!