Урок пения на баскском языке

Куприянов Вячеслав
KANTU-KLASEA

 

Gizakiak

kaiola asmatu zuen

hegoak asmatu

baino lehenago

 

Kaioletan

hegodunek

askatasunaz

kantatzen dute

 

Kaiolen aurrean

hegogabeek

kaiolen justiziaz

kantatzen dute

 

from Russian by Leire Azkargorta



УРОК ПЕНИЯ
 

Человек
изобрел клетку
прежде
чем крылья

В клетках
поют крылатые
о свободе
полета

Перед клетками
поют бескрылые
о справедливости
клеток