Яко лучик в небе синем

Марина Самоходова
Яко лучик в небе синем,
Яко жданная весна,
Яко да под солнцем иней,
Яко ясная заря,
Яко нежный ветерочек
И безбрежная река,
Яко счастья уголочек
На всё долгие века.